آموزش تولید محتوا و سئو و تحلیل سایت. نکات برتر اینترنتی

در این وبلاگ به بیان و آموزش تکنیک های برتر در سئو سایت می پردازیم

آموزش تولید محتوا و سئو و تحلیل سایت. نکات برتر اینترنتی

در این وبلاگ به بیان و آموزش تکنیک های برتر در سئو سایت می پردازیم

دلایل و ریشه های اضطراب چیست؟

بسیاری از مردم قبل از تلاش یا تصمیم گیری، حساس، عصبی و اضطراب هستند. این نوع اضطراب که توسط یک فرد کنترل می شود، یک اختلال اضطراب طبیعی است.

اما اگر اضطراب در قالب ترس و مراقبت بیش از حد، غیر منطقی و کنترل نشده باشد و زندگی روزمره انسان را نقض کند، این یک بیماری روانی جدی است. افراد مبتلا به اختلالات اضطرابی دائما ترس، اضطراب، غم و اندوه و اضطراب را تجربه می کنند. اما با درمان، اکثر مردم می توانند این احساسات را مدیریت کنند و به زندگی عادی بازگردند.

دلیل و ریشه اضطراب چیست؟

علت اصلی اضطراب هنوز شناخته نشده است؛ اما روشن است که دلیل اضطراب همان نوع دیگر بیماری های روانی، نقص های شخصیتی، ضعف شخصی و یا آموزش نادرست نیست. دانشمندان تحقیقاتی در زمینه بیماری های روانی نشان داده اند که اختلالات اضطرابی ناشی از ترکیبی از عوامل مانند تغییرات مغز و استرس از محیط زیست است.

مطالعات نشان داده اند که تنش سنگین یا گسترده بر سلول های عصبی مغز تاثیر می گذارد. در حقیقت، استرس، مدار را نقض می کند که اطلاعات را از یک منطقه مغز به سایر قسمت های مغز انتقال می دهد و افراد آسیب دیده تغییرات ساختاری را در برخی از قسمت های مغز تجربه می کنند.

دلایل مهم دیگر اختلالات اضطرابی به ارث برده و ژنتیک و افراد مبتلا به سابقه خانوادگی اختلال اضطراب بیشتر احتمال دارد که آن را از دیگران توسعه دهند. اضطراب، مانند بیماری های قلبی، سرطان و DNA از طریق DNA منتقل می شود؛ با این حال، یک ژن خاص را شناسایی نمی کند که باعث اضطراب می شود و چندین ژن به نظر می رسد که باعث ایجاد اختلال شود.

بر اساس تحقیقات، عوامل محیطی، مانند تروما و اختلالات روانشناختی، باعث ایجاد اضطراب در افراد مبتلا به پس زمینه ارثی می شود.علائم اضطراب چیست؟

گرچه اضطراب یک بیماری ذهنی و داخلی است، علائم این بیماری در بدن رخ می دهد. علائم رایج اضطراب عبارتند از:

احساس ترس، وحشت و آرامش؛

مشکلات خواب؛

دست و پا سرد و عرق؛

کوتاه شدن عمق تنفس؛

تپش قلب؛

بی حسی و آشفتگی؛

دهان خشک؛

سوزاندن و سفتی در دست و پاهای خود؛

حالت تهوع؛

گرفتگی عضلانی؛

سرگیجه

  انواع اختلال اضطراب

1. اختلال هراس

احساس ترس شدید یا ترس که به طور ناگهانی ظاهر می شود، غیرقابل انکار و اغلب. این حملات اضطراب در شرایطی رخ می دهد که رقیب شناخته نشده است. علائم دیگر این نوع اضطراب عبارتند از عرق کردن، درد قفسه سینه، تپش های پراکندگی (ضربان قلب نامنظم یا بسیار شدید) و احساس خفگی؛ بیمار فکر می کند که او یک حمله قلبی دارد.

2. اختلال فوبیا اجتماعی (ترس از جامعه)

اضطراب - اختلال اضطراب اجتماعی چیست؟

فوبیا اجتماعی یا ترس از جامعه با احساس قوی اضطراب در موقعیت های اجتماعی مشخص می شود، و منجر به ترس غیر منطقی نمی شود که دیگران محکوم شود، اشتباهات و مضحک شود.

3. ترس های ویژه (Phobias)

ترس دائمی، شدید و غیرقانونی از یک موضوع خاص یا وضعیتی که زندگی روزمره را نقض می کند؛ به عنوان مثال، ترس از ارتفاع یا پرواز. هیچ دلیل واقعی برای آسیب در این نوع اضطراب وجود ندارد و ذهن کسی است که احساس تهدید می کند. به عنوان یک نتیجه، یک جلسه با موقعیت ها یا اشیاء که از خطر کم یا بدون خطر اجتناب می شود.

فرایند تشخیص اختلالات اضطرابی چیست؟

اگر بیمار علائم اضطراب داشته باشد، قبل از تشخیص اختلالات اضطرابی باید یک معاینه کامل پزشکی انجام شود. از آنجا که گاهی اضطراب ناشی از بیماری دیگری است که باید ابتدا درمان شود.تشخیص پزشک بر اساس اظهارات بیمار شدت و طول مدت علائم، عوامل موثر بر علائم زندگی روزمره، و همچنین مشاهده خلق و خوی و رفتار بیمار است. اگر دکتر هیچ دلیلی برای علائم اضطراب پیدا نکند، بیمار را به روانپزشک یا روانشناس ارجاع می دهد.

چه کسی درمان اختلال اضطراب است؟

خوشبختانه، پیشرفت های زیادی در درمان بیماری های روانی در دو دهه گذشته وجود دارد. بسته به نوع اضطراب، یک یا ترکیبی از درمان های زیر می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

1. مواد مخدر

در این نوع درمان، داروها برای کاهش علائم اضطراب در بیمار استفاده می شود. این شامل یک گروه بزرگ از داروهای ضد افسردگی، ضد انعقادی خاص، دوز کم داروهای ضد روان پریشی و دیگر اضطراب است.

2. روان درمانی

روان درمانی فرآیندی است که در آن روانشناس یا روانکاوی، ریشه اضطراب را با یک مکالمه بیمار پیدا می کند و بیمار را به شیوه ای برای استراحت می آموزد؛ در نتیجه، بدن قادر به مقابله با عوامل استرس خواهد بود.

3. درمان شناختی-رفتاری

درمان شناختی-رفتاری یکی از موثرترین انواع روان درمانی است. از آنجا که عوامل وجود دارد که موجب اضطراب در میان فرد و افکار او می شود؛ در این روش، روانکاوی یا روانشناس بیمار را آموزش می دهد تا این افکار و مدل های رفتار منجر به اضطراب را تغییر دهد.

4. تغییرات شیوه زندگی و تغذیه

اگر چه اکثر افراد مبتلا به اختلالات اضطرابی نیاز به داروها و روان درمانی دارند؛ اما تغییرات زندگی می تواند روند بهبود را افزایش دهد.

منبع

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد