آموزش تولید محتوا و سئو و تحلیل سایت. نکات برتر اینترنتی

در این وبلاگ به بیان و آموزش تکنیک های برتر در سئو سایت می پردازیم

آموزش تولید محتوا و سئو و تحلیل سایت. نکات برتر اینترنتی

در این وبلاگ به بیان و آموزش تکنیک های برتر در سئو سایت می پردازیم

چگونه با وابستگی کودک به تجهیزات خود مقابله کنیم؟

شاید فرزند دو ساله شما همیشه می خواهد پیراهن تی شرت موز را بخواهد و آماده نیست که هر یک از ساعت لباس پوشید. چقدر شما اصرار دارید که لباس را نگه دارید، این تی شرت را از بین ببرید و بعد از آن بروید، کمی از شما فرار کنید، در حالی که لباس های باریک را با دستان خود فشار می دهید و آن را نداشته اید. آن را خیلی زیاد کنید احزاب اگر بتوانند آن را حمل کنند. چنین رفتاری در کودکان طبیعی است، اما اگر چنین رفتار در بزرگسالی ادامه یابد، به نوعی اختلال وسواسی-اجباری می شود.

گاهی اوقات کودک می تواند بر روی پوشیدن لباس با یک رنگ خاص، مانند صورتی یا آبی، یا شاید او بخواهد او را هر شب بخواند، یا شاید او نمی خواهد عروسک خزدار خود را زمانی که بیرون می آید، بخواند. نگرانی های شما در این موارد بسیار طبیعی است. اما، به گفته روانشناس دکتر دانیل سیگل، همه این چیزها، فرزند شما را احساس آرامش و قابلیت اطمینان می دهد و طبیعی است که ناراحت شود اگر چیزهای مورد علاقه خود را در ماشین لباسشویی ببینید. اما راه هایی برای مقابله با این رفتارهایی وجود دارد که به والدین و کودکان کمک می کند تا با این وضعیت آسان تر شوند.

بهتر است پدر و مادر برای پذیرفتن پتو و یا هر دستگاه دیگری که کودک را راحت می کند: بچه های کوچک علاقه خاصی به داشتن اشیائی دارند که می توانند آنها را مانند این حرکت کنند و به آنها احساس اعتماد به نفس می دهد. برای اینکه چنین احساساتی به تدریج و گذرا باشد، برای کودک شما مهم است بدانید که آنچه که او می خواهد برای شما مهم است و شما را درک می کنید.

شناسایی سوالاتی که باعث استرس می شوند، کودکان جوان به فضاهای و رفتارهای استرس زا حساس هستند، بنابراین با کمک اشیاء آنها سعی می کنند تنش را کاهش دهند، زیرا نمی توانند نگرانی ها و احساسات خود را با کلمات بیان کنند.به عنوان مثال، اگر صبح زود با عجله از خانه خارج شوید، ممکن است فرزندتان اصرار کند که عروسک خرگوش خود را همراه خود داشته باشد. یا شب ها که می خوابد وقتی مجبورش می کنید دراز بکشد، دوست دارد لباس مخصوص بپوشد. با شناسایی مشکلاتی که او را تحت فشار قرار می دهد، می توانید قدم بزرگی بردارید. به عنوان مثال، صبح زود از خواب بیدار شوید تا با عجله از خانه بیرون نروید.

به عنوان والدین، باید همه چیز را برنامه ریزی کنید. مطمئناً روزی می رسد که غذای مورد علاقه فرزندتان می شکند یا فراموش می کنید که عینک اسپایدرمن او را در سفر با خود ببرید.

بهترین کاری که در چنین شرایطی می توانید انجام دهید این است که سعی کنید با اسباب بازی ها یا چیزهایی که دوست دارد حواس او را پرت کنید. اگر این روش جواب نداد و کودک شما شروع به گریه و جیغ زدن کرد، بهتر است با رفتار منطقی و حساس آن را تایید کنید.

مثلاً بگویید: «می‌دانم آن عینک را خیلی دوست داشتی، اما الان عینک نداریم و می‌فهمم که چرا ناراحتی.» سپس صحبت را تمام کنید و بگذارید آرام شود. اگر کودک شما به پرخاشگری ادامه می دهد، اجازه دهید هر چقدر که می خواهد بدهد و فریاد بزند. کودکان برای رسیدن به تعادل باید احساسات خود را نشان دهند. علاقه کودک شما به یک موضوع خاص به مرور زمان از بین می رود. البته اینقدر خوشحال نباشید و بهتر است برای مرحله جدیدی از رفتارهای عجیب او آماده شوید.

برای مطالعه اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد